Selecteer een pagina

Twinkels Fashion & Lifestyle

De 4 allerleukste Fashion & Lifestyle Twinkels van Nederland bommetje vol kleding, schoenen en accessoires & Lifestyle.

Al 20 jaar maar iedere week toch weer een beetje leuker. Twinkels Fashion & Lifestyle heeft namelijk minimaal één keer per week nieuwe collectie. Musthaves uit onder andere Amsterdam en Parijs, én de mooiste collecties van topmerken als Reinders by Julie & Marie en Delousion. We hebben het grootste aanbod in Nederland van onder andere Queen Hearts-, Toxik- en Hello Miss-jeans. Naast kleding, verkoopt Twinkels Fashion & Lifestyle ook een superleuke collectie schoenen en accessoires. We hebben bijvoorbeeld een prachtige collectie zonnebrillen van QUAY Australia. En ja, er is óók iedere week een nieuwe collectie schoenen en accessoires.

Naast ‘Fashion’ heeft Twinkels, zoals de naam al verklapt, ook Lifestyle. Lifestyle staat voor woonaccessoires. De collectie heeft een landelijke- en industriële style, Sober & Stoer en Robuust. Maar vooral.. Uniek. De hele Benelux wordt afgespeurd tijdens de inkoop, maar Twinkels heeft ook ‘vertrouwde merken’ als Aura Peeperkorn, Be-Uniq, BRYNXZ en WoodWick. De collectie gaat van oude keukenpotten uit +/- 1800 tot beton-look lampen, en van glazen windlichten tot andere, leuke snuisterijen.

Twinkels zit 50-50 in drukke winkelcentra en stadcentra; zo zitten we in Den Bosch op de Helftheuvelpassage en in Oss zitten we in winkelcentrum de Ruwert. In Uden en in Rosmalen zitten we midden in het centrum.

Sterrebos 25
073-6235040

www.twinkels.nl
info@twinkels.nl

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Albert Heijn

Aras Starlicious

Bakker Bart

Bruna

De Visscher

Den Elzen Kaas & Delicatessen

De Bakkers Lamers

DFM Bloemen & Planten

ETOS

Gall & Gall

Haarmode vd Water

Keurslager Gerard Peters

Kruidvat

Mi Casa

Nettorama

Phone Expert

Schouten groenten & fruit

Schoenmakerij HOBO

Shoeby

terStal

TravelXL

Twinkels Fashion & Lifestyle

XAN Woman

Zeeman